Kranjska Gora – Radionica Za Žrtve Mina

Poštovani!

Grupa Zabranjeno Pušenje ce u sklopu zimske radionice vezane uz rehabilitaciju osoba stradalih od mina i eksplozivnih sredstava od 22.2.2009. do 1.3.2009. boraviti u Kranjskoj Gori. Uz školu skijanja, računarske i filmske radionice, polaznici će imati priliku pohađati i glazbene radionice na kojima će predavači biti članovi grupe Zabranjeno Pušenje.

Polaznici radionica su iz Hrvatske, BiH i Srbije, a sredstva je osigurao američki State Department preko Međunarodnog fonda za razminiranje i pomoć minskim žrtvama (International Trust Fund – ITF) iz Slovenije. Organizator je udruga Bembo iz Zagreba.

U subotu, 28.2.2009. u jutarnjim satima organizirat će se natjecanje u skijanju, a u večernjim satima, mala prezentacija rezultata postignutih na glazbenim radionicama. Ovo je treći po redu takav projekt u Kranjskoj Gori.

Polaznici i voditelji smješteni su u odmaralištu Vladimir Nazor u Kranjskoj Gori gdje se i održavaju glazbene i ostale radionice.

Molim sve zainteresirane medijske djelatnike koji bi dosli u Kranjsku Goru napraviti razgovor s članovima grupe Zabranjeno Pušenje da se obrate PR agenciji grupe u Sloveniji, agenciji Kurz Rock Vibe – g. Sandi Maver na kontakt: (+386.41.789.034 ili HYPERLINK “mailto:rvmp@rockvibe.com”rvmp@rockvibe.com)

Ako su razgovori vezani uz nastup Zabranjeno Pušenje u ljubljanskoj Cvetlicarni 19.3.2009, molim kontaktirati PR-a kluba Cvetlicarna g. Bojana Rojka iz agencije Antonov na kontakt: +386.40 612 111 ili HYPERLINK “mailto:bojan.rojko@telemach.net”bojan.rojko@agencija-antonov.si

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *