Kiper, novi album

Kiper kao bend postoji od 2007. Paruzija, Analena, Ha Det Bra, Razlog Za, Garage Monsters, Patareni i Minus Cway bendovi su u kojima su se kalili Pavle, Six, Jaga i Zdravko. Nakon tolikih godina istrazivanja razlicitih forma gitaristicke underground glazbe, Kiper jednostavno svira melodican i pjevan, a istovremeno iskren i zestok punk rock.

DOSTUPAN PRVI ALBUM ZAGREBACKOG BENDA KIPER

Zagrebacki punk rock bend Kiper objavio je svoj prvi album pod nazivom Krivo radim.

Distorzirane gitare, podebljane bas i bubanj ritam sekcijom uz melodican vokal, provlaèe se kroz 10 pjesama koje bi mogle zainteresirati ljubitelje nesto zesceg indie rock zvuka. 

Album se moze besplatno skinuti sa http://www.kiperband.com ili u CD izdanju naruciti direktno od benda.

kiper-article-02

Iako novo ime, Kiper je bend sastavljen od clanova raznih, uglavnom bivsih zagrebackih bendova. Paruzija, Analena, Ha Det Bra, Razlog Za, Garage Monsters i Minus Cway bendovi su koji prethode Kiperu.

kiper-article-04

Prvi singl sa albuma 100% siguran vrti se u eteru Radia 101, te je objavljen na prvom medjunarodnom besplatnom Internet Only albumu u izdanju domace izdavacke kuce ZIP Music.

Bend je nakon prvih koncerata koje su odsvirali prije Let 3 i kanadske grupe Hanson Brothers, koncertno aktivan i radi na novim pjesmama za drugi album.

kiper-article-01

Sluzbeni web: http://www.kiperband.com / http://www.myspace.com/kiperzg

Video: Slusam kako dises – Live @ Mochvara, Zagreb

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *