TRICLOPS u Ljubljani

Pred leti je padla odlocitev, da Christian in Johnny druzno malce slusno poeksperimentirata. Kemicna reakcija je sicer delovala, vendar do prave eksplozije ni in ni hotelo priti. Veckrat sta v skrbeh podolgem in pocez pretaknila obmocje Bay Area, a resitve ni bilo na vidiku. Nato se je zvezdna konstelacija zasukala v usodno smer in naproti sta jima prisopihala Phil ter stara sablja Larry, pajdas Victim’s Family. Tokrat je butnilo kot se zagre, zadonelo je vse do Afrike, celo strica Biafro je prekucnilo s stola. »Sveta mamka bozja, cesa takega pa se ne,« se je zdrznil, potem pa horuk v luft, da najde to necedno bando, te frdamane capine. Medtem je nasa triklopska garda ze urno pripravljala brv, da jo ucvre na ono stran, na nikogarsnje ozemlje, tja, kjer ni muh in se manj juh, v prepovedano dezelo, kamor se ni drsnil cloveski ud, v omoticni Triclopstown, koder se cedita progresiva inu pank. Vendar jih ravno sredi brvi stricko Jello dohiti, gromozansko zavrsi, vname se srdit boj, se pokadi, da se kar zamraci, ven pa prileti … Do tukaj vse lepo in prav, nadalje pa obstaja vrsta razlicnih, mestoma nasprotujocih si razlag. Da bi dobili cim bolj verodostojno verzijo, ste vabljeni, da prisostvujete aprila v Menzi. In s tem doprinesete k idealnemu razpletu te misteriozne storije o Triklopih!

Info kutak: 

Ulaznice: 10EUR v predprodaji.
Prodajno mesto:
Info ŠKUC, Stari trg 21, 1000 LJ, odprto vsak dan med 12.00 in 20.00 ali internetna prodaja na http://www.skuc.org.

Kontakt: 01 421 31 42 ali info@skuc.org.

(Naročnikom iz Ljubljane in bližnje okolice vstopnic ne pošiljamo po pošti na dom. Vstopnice lahko kupite na Info ŠKUC-u.)

Predgrupa: Kansky [Slo]

triclops-tour-01

Sluzbeni linkovi: http://triclopsband.comhttp://www.myspace.com/KANSKYBAND

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *