Septica [Zagreb / HR]

Biografija

Skupina djeluje od 23.12.2003. godine i cijelo vrijeme njeguje ljubav prema lakim notama, narodnoj nošnji, navijaštvu i domoljublju. Pjesme su im pretežito hrvatsko-euroskeptičkog i ognjištarskog karaktera s natruhama patrijarhalnih nazora i nabožnog ozračja.

Pet puta su se prijavljivali na natječaj za pjesmu eurovizije, znani Eurosong, svih pet puta odbijeni pod izlikom da “ne možemo pretstavljati Hrvatsku s pjesmama u kojoj se spominju riječi: penis, vagina, koitus, koitus interuptus, sperma, prtljaga, otorinolaringolog, smegma, skrotum, kita, špajz i studiorum!” Nakon žalbe Međunarodnom tribunalu u Štrasburu s tvrdnjom da su spominjane riječi redom uzete iz kulturnog, latinskog jezika- konkretno medicinskog Riječnika medicinskih pojmova, pokušaja i pogrješaka ( Bratoljub Karakljajić, Zagreb 1943. ) žalba je odbijena s obrazloženjem da riječ špajz ne spada u latinske pojmove i mudre izreke.

septica-article-02

Posrtaji skupine se nastavljaju 2005. godine kada im se zabranjuje nastup u rimskoj areni iako je već sva oprema bila dovežena i istovarena pokraj fontane Di Trevi. Ipak, 2006. izlazi im album bez naziva za izdavačku kuću Aquarius i prodaje se u svih 70 primjeraka. Otisnuto je još 20.

septica-article-03

Nakon turneje po mjestima i zaseocima Dalmatinske zagore, dolazi do sitnijih trzavica među članovima orkestra, uglavnom zbog podjele plijena, a do raspada dolazi kada B.Kušlu optužuje D.Dortmunda za palež i pljačku po selima nastanjenima pretežito bugarskim življem.

Na poticaj izdašnog sponzora klagenfurtaške  ” Haknšparenvinkl banke ” dolazi do ponovnog okupljanja. Nastaje prividno-idilična atmosfera i u studijima u Taškentu i Nagornosvrbsku Septica snima novi single Enlarge your penis, nešto tvrđeg zvuka koji bi trebao dočarati čvrstoču muškog uda.

septica-article-04

El Loco prelazi na Vudu religiju, kupuje peradarnik i povlači se u meditacije, molitve i prinošenje žrtava sitnim, zajebanim božanstvima. Juka Kunilunginen, koji  se kao Finac nije dovoljno osjećao Hrvatom mijenja ime u Vilmoš Kaučuk- Ličanin. Dač Dortmund-Jodl posvetio se humanitarnom radu i trenutačno je sa Dnešpranskim monasima u misiji u jednom podčomolugmanskom leprizoriju gdje leprašima ide po vodu. Bumušku Kušlu se liječi od depresije, urokljiva pogleda, češe i primarne erekcije u općoj bolnici i uskoro će izać Govnar Smrti pokušava oboriti svjetski rekord u neprekidnom mokrenju s litice. Trenutačno mu Služba gorskog spašavanja pokušava ući u trag.  

Septica čine:

Grande El Loco [ritam mašina]
Dač Dortmund-Jodl [bass]
Vilmoš Kaučuk-Ličanin [električna gitara]
Bumušku Kušlu [mikrofon]
Govnar Smrti [daljinski mikrofon]

Diskografija:

Septica [Aquarius / 2006]

Audio: Enlarge your penis

Video: Socne zenske

Sluzbeni web: http://www.septica.comhttp://www.myspace.com/septicaa

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

3 Responses

  1. tuna says:

    Septica je ZAKON! Morate ovo preslusati…

  2. roker says:

    evo jua sa prijateljem Goranom odgledah spot…
    kaze da je bez komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *