Postdejtonska himna ugledala svjetlost dana

Komšijina krava, nek je živa i zdrava 

Najzad, Postdejtonska himna ugledala je svjetlost dana. Demofest ima čast da Vam predstavi Krave koje će u Vaš život unijeti mir, radost i sreću. Ovom prilikom prenosimo Vam i dio obraćanja samog Grofa: 

Poštovani, 

Velika mi je čast da Vam predstavim singl Post-dejtonska himna Krava. Singl Post-dejtonska himna Krava se nalazi u dvije verzije: verzija sa cijelim bendom i akustična verzija. Akustična verzija uključuje i ekskluzivni *dijalog volova*.U turbulentnom vremenu u kojem se nalazimo i mi i naša zemlja, iskrena pjesma puna ljubavi i humanosti

stvarno dođe kao lijek…Kao vrstan psiholog to sam oduvijek znao, te odlučio da je poklonim stanovnicima Balkana zajedno sa svojim prijateljima i kolegama, umjetnicima iz regiona. Ovo je pjesma o ljubavi, miru i nadi. Pjesma je otpjevana na jeziku JE.BA.N. (Jezik Balkanskih naroda). Taj jezik sam koncipirao lično i svi stanovnici od Vardara do Triglava (a i šire) ga razumiju ako se opuste i bez predrasuda slušaju jedni druge. Pismo je ćirilično i latinično.

Na verziji sa bendom gostuju Vesna Zornik i Ljubazni Braco, dok se na akustičnoj verziji nalazi još veća plejada umjetnika, kao što su Džalila, Maja Manojlović, Petar Topalović, Vanja i Đeka, Tiki. 

Iskreno Grof Đuraz 

Volite svoje komšije, volite ljude oko sebe, i vjerujte u ljubav. I uživajte u Postdejtonskoj himni!

Audio: Postdejtonska himna – Krave

Sluzbeni web: http://www.demofest.org

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

1 Response

  1. eddo says:

    sjajno, makar da imamo himnu kakva god da je :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *