Ciroza Jetre [Zagreb / HR]

Biografija

Bend Ciroza Jetre osnovan je 2001. ili 2002. u Zagrebu. Oko same godine osnutka se nikako nemožemo dogovorit jer su prve probe bile pred dućanom na pivi. Sa ozbiljnijim probama počinjemo negdje 2002. kod Jože u Vrbiku.

U prvoj postavi benda bili su Kova na bubnju, Picek na basu, Goc na prvoj gitari, Crni na drugoj gitari i Tomek na vokalu. U ovoj postavi bend snima prva 2 dema i odrađuje prve koncerte. 2005. iz benda odlaze Goc i Kova, a na mjesto bubnjara dolazi Zvonko s kojim snimaju 3. i do sada najdistribuiraniji i najbolji demo. Tijekom godina bilo je i pauza u sviranju zbog obveza pojedinih članova i nemogućnošću usklađivanja radnog vremena s ostatkom benda. No sve u svemu uspjeli smo se održat na okupu i još uvijek nas veseli svaka svirka, svaka proba i dobra zajebancija.

ciroza-jetre-article-03

Ciroza Jetre čine: 

Tomek [vokal]
Picek [bass]
Crni [gitara]
Zvonko [bubanj]

Diskografija: 

Demo [2004.]
Demo [2005.]
Demo [2006.]

Audio: Zabrenjena ljubav

Sluzbeni web: http://www.myspace.com/cirozajetre

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

1 Response

  1. goran says:

    to su carevi koji rade samnom,mislim tomek i picek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *