ETAR + Trigger Live // Najava koncerta za 17 April

Po mnogima najsvetlija tačka ovogodišnje Beovizije bila je alternativna rok grupa ETAR koja nam se predstavila pesmom “Sanjaj me” i osvojila treće mesto u generalnom plasmanu kao i nagradu za najboljeg debitanta. ETAR je uprkos činjenici da nije bio poznat široj javnosti osvojio srca publike i stručnog žirija isključivo kvalitetlom svoje pesme, koju su sami pisali, kao i zapaženim originalnim nastupom.

Njihov prvi singl “Začetak” bio je Hit Nedelje Radio Beograda 202 a video spot za ovu numeru često se vrteo na televiziji, provevši prethodno 2 nedelje na prvom mestu domaće liste Tv Metropolis-a.

Posebnu energiju koju Etar prenosi publika je mogla da čuje i oseti uživo na Zaječarskoj gitarijadi, u Niškoj tvrdjavi na vatrenoj „Nisomniji“, na sjajnom Novosadskom „Exit“-u, kao i na mnogobrojnim nastupima u Beogradu i širom zemlje.

Žestok naboj energije i iskrena ljubav prema autorskoj muzici, koja grupu ETAR čini to što jeste možete iskusiti uživo 17.Aprila u klubu Atom (Cara Dušana 13, Beograd), kao specijalni gosti nastupiće grupa Trigger.

Koncert počinje u 22.00, pa preporučujemo svima onima koje žele da čuju kako zvuči uživo trenutno najaktuelniji rok bend u Srbiji da ga posete. Za više detalja, kao i download muzike i video materijala grupe ETAR posetite www.etarband.com.

Trigger –  Prvi video singl sa albuma je spot za pesmu “Jedan dan” koji je počeo sa emitovanjem krajem 2007. i imao zapažen uspeh na domaćim top listama, između ostalog tu su prvo mesto muzičke liste TV Panonija, radija 202 i Top 10 TV Metropolis. Pesma “Jedan dan” je takođe ušla u izbor za godišnji Top 10 TV Metropolis i “Best of 2007” listu na TV MTS. Grupa je dobila i priznanje “Otkriće godine” u okviru godišnje dodele nagrada TV Metropolis za 2007. godinu.

U toku iste godine počevši sa gostovanjem na Beerfestu, Trigger su započeli i koncertnu promociju i nastavili je i tokom 2008 godine, koja se završila sa priznanjem “Najbolji mladi bend hita 202 za 2008.” po izboru slušalaca radio stanice Beograd 202. U nizu nastupa posebno se ističe veoma zapaženo gostovanje u emisiji “Metropolis Live” TV Metropolis iste godine, a pet pesama snimljenih u okviru emisije je 2009. objavljeno kao mini album „Trigger – Metropolis Live“, besplatno distribuiran preko interneta. U toku marta ove godine počelo je emitovanje novog spota za pesmu “Više neće biti nas”.

etar-trigger-article-01

Grupa Trigger je nominovana u okviru godišnje dodele nagrada “Indexi” (ranije poznata kao “Davorin”) za “Metal album godine” i čekaju se proglašenja pobednika!

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *