Majke kao headlineri 6. rođendana Purgeraja

utorak // 12.05.2009.

Bliži se 6. rođendanski tulum najozloglašenijeg zagrebačkog kluba na dobrom glasu – Vašeg i našeg Purgeraja! Tradicionalno, dakle, postoji samo jedno ispravno pitanje: Koga će nakon Jinxa, Elementala, Psihomoda, Dine Dvornika, Tita i Tarantula, Pipsa itd., Purgeraj pozvati da predvodi ovogodišnjim tulumom? S onu stranu dobra i zla, uz škripu guma i s punim pritiskom na gas pedalu stižu… Majke!!!

Jedan od najdugovječnijih istinskih rock&roll bandova u Hrvata, ptica feniks domaće glazbene scene, dolazi isporučiti sirovu struju, brzu vožnju i naravno… dobru zabavu! Sa 7 albuma iza sebe, bezbrojnim nastupima i nagradama, i još nevjerojatnijom osobnom pričom Majke i dalje prekoračuju brzinu. Očekuje nas večer visokooktanskog rock&roll-a, našpanane klupske atmosfere i istinski surovog groove-a. Usviraniji nego ikad prije, s novim materijalima i izvođačkim entuzijazmom Majke već preko godinu dana neumorno tresu živim svirkama diljem Hrvatske. 

I to ih dovodi do Purgeraja, možda manje dugovječnog ali svakako jednako strastveno proživljenog kluba, koji već šestu godinu za redom ne prestaje tresti Hrvatsku metropolu živim svirkama feel-good glazbe najraznorodnijih žanrova. Zahvalni što već šest godina surađujemo uzduž i poprijeko kontinenta sa svim vrsnijim, što domaćim- što stranim, glazbenicima, izvođačima, zabavljačima te DJ-evima; ali prije svega s najboljom publikom na svijetu – Našom Publikom! Ona, svojom brojnošću i zadovoljstvom tvrdi da je Purgeraj – klub s unikatnim potpisom vrijednim povjerenja. Čeka li još netko na autogram? 

U prodaji su naravno samo 222 karte, koje po pretprodajnoj cijeni od 80kn možete kupiti u klubu od četvrtka 16.04. Ako nešto karata ostane (u što iskreno sumnjamo) na ulazu će cijena biti 95kn. Požurite da ne bude plača i suza za još jednim nezaboravnim 222 koncertom, kao za odmah rasprodani T.B.F.!

[preuzeto sa: purgeraj.hr]

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *