Delux Box Set izdanje albuma ”Sounds of The Universe” Depeche Modea

Velika poslastica za fanove Depeche Modea – jednostavno must have delux izdanje novog albuma ”Sounds of Universe” s mnoštvom dodataka i posebnih, još neobjavljenih video i audio materijala, dostupno na http://www.depechemode.com

Zagreb, 20. april 2009. 

Novi album već je u prodaji, ali za prave fanovove i zaljubljenike u rad i djelo ovih engleskih glazbenika osmišljena su dodatna iznenađenja. Dave, Martin i Andy  pripremili su pravu poslasticu: posebno box izdanje albuma koje sadrži tri CD-a, album s 13 pjesama, 5 dodatnih još neobjavljenih pjesama i 6 remikseva novih pjesama s albuma. Za zaljubljenika u izvorni zvuk ove grupe, dečki su pripremili 14 demo snimki ne samo s posljednjeg albuma, već i njihovih kultnih hitova kao što su Little 15, Clean, Sweetest Perfection, Judas i  Walking In My Shoes.

Uz sve navedeno u kutiji se nalazi DVD s tri filma (više od sat i pol video materijala, potpuna snimka rada u studiju na albumu Sounds Of The Universe u 5.1 (Dolby digital & DTS) formatu, četiri pjesme snimljene uživo u studiju (uključujući Stories Of Old) i kontroverzni video spot za singl Wrong. U kutiji se nalaze i dvije knjižice s fotografijama legendarnog Antona Corbijna, Daniela Millera, Bena Hilliera… Zatim poster, dva bedža, certifikat i još mnogo mnogo toga što će svi obožavatelji Depeche Modea sigurno poželjeti.

depeche-mode-article-02

Za detalje o ovom posebnom paketu posjetite http://www.depechemode.com/sotu.html, a za naručivanje box seta kliknite na: http://www.depechemode.com/sotu_box_set.html.

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *