A zar je to važno- KSET 9. 11. 2009.!

Jastrebarski kolektiv „A zar je to važno“ samostalnim koncertom u KSETu predstavljaju stare hitove i novu postavu!

Dvije godine nakon objave dugoočekivanog debija ‘O čemu sanja Adam Zemsta iz Triera’ grupa „A zar je to važno“ nastupit će 9. studenog u najkultnijem zagrebačkom klubu KSET!

Od objave albuma s kojeg smo pjevušili hitove ‘Od brijača do…’, ‘Rozi bicikl’, ‘Bernard’, ‘Kurton’ i ‘Krava pase’, AZJTV su održali svega 2 koncerta, jedan u klubu Aquarius kao predgrupa Letu štukama i jedan, ovo ljeto, u sklopu ROKAJ festa, pa je stoga nastup u KSETu prava rijetkost i ogromna sreća za njihove brojne fanove čiji je glas odlučio da se singl ‘Od brijača do…’ 2007. smiješi s 1. mjesta godišnje top liste ‘Cener’ Radija 101!

article-jastrebarski-kolektiv-01

Povodom koncerta, Dino, kreativni motor grupe „A zar je to važno“, gostovat će sutra, 27. 10., na Radiju 101 u emisiji One Woman Music Show. Pričat će se o razlozima promjene postave, čemu tolike pauze između live nastupa, probudit će se sjećanje na objavu neobičnog albuma ‘O čemu sanja Adam Zemsta iz Triera’, te će se dijeliti 2 puta po dvije karte za koncert 9. 11.
Za one manje sretne, cijena ulaznica u pretprodaji je 35 kn, a na dan koncerta 45!
Pretprodajna mjesta : Dancing Bear (Gunduliceva), Dirty Old Shop (Tratinska), KSET i sva prodajna mjesta Eventima.
Navala za ovim koncertom ogromna je, a KSET je malecki! Stoga požurite po svoju kartu!

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *