24. nov // KOLODVOR + S3NGS // u Purgeraju

UTORAK 24.11.2009. | 22h | 20kn // KOLODVOR + S3NGS

Dva banda, dva grada, dvije vizije indie-rocka u jednoj večeri u jednom klubu!

Kolodvor // Nakon 4 godine lutanja po svijetu, sviranja po pubovima i na ulicama, Martin Pulić – Marr se vraća u Hrvatsku na ljeto 2005. Nadahnut punk rock revivalom, on okuplja kremu mladih glazbenika iz rodne mu Doline Neretve. Prvo veliko priznanje Kolodvor dobija kada stari mačak i kapetan novog vala Ivan Piko Stančić odlučuje producirati album, pun optimizma i vjere u materijal. U listopadu 2007. Kolodvor počinje sa snimanjem prvijenca “Dnevnik iz doline ogledala” a ubrzo potpisuje i za Menart. U svibnju 2008. prvi singl “Sat” je 2. tjedna za redom prvi na top listi Otvorenog radija. Za ovaj perspektivni ali nedovoljno razvikani band nakon večerašnjeg nastupa nitko se neće moći praviti da nije čuo!

S3NGS // Zagrebački autorski indie-brit-rock band, iako mlad itekako je svirački iskusan a što je pokazalo i nedavno objavljivanje singla, kojeg će promovirati u klubu: “S čim da te lupim?”. Ove su godine nakon rada na sebi i na novim stvarima postali iskusni klupski izvođači koji su uzduž i poprijeko poharali hrvatske pozornice. Temperamentni ali i romantični svakako će uvjeriti nevjerne Tome, kako se u Hrvatskoj, pred našim očima događa pravi indie-rock revival! Stoga- “s3ngajte” i vi!

Koncert počinje u 22:30h, cijena ulaznice- 20kn.

http://purgeraj.hr

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *