Azra’s Habit [Arizona / SAD]

Biografija

Azras habit je osnovan kao kucni studio davne 2003 godine u Tempiju AZ. Kao osnivac ovog malog establishmenta, Nurko Karabegovic (drums , bass,  vox) producirao je stvari sa lokalnim muzicarma, rajom, drifterima, flasama, pojacalima I ostalim intersantnim instrumentima…

Krajem 2008. Godine, Bojan Djukic (gitara, vox) I Dejan Tintor (vox) svratili su u studio na jam. Nakon par interesantnih idea, pjesama i piva, band je nasto, adoptirajuci ime Azra’s habit.

Muzika bih se lako mogla svrstati u komercialni pop/rok, dok mi pokusavamo i tezimo ka tome da bude nostalgicna, melodicna, vesela i zdrava. Kao osebe,  mi se veoma razlikujemo ali smatramo da nam je to advantage.

azras-habit-article-02

Azra’s habit pokusva da svira po lokalnim barovima u AZ, gdje ih slabo ko razumije. Nadaju se da ce uskoro moci svirati po prostorima bivse Yuge. 

Azra’s habit čine:

Nurko Karabegovic [bubnjevi / bass / vokal]
Bojan Djukic [gitara / vokal]
Dejan Tintor [vokal]

Audio

Azra’s habit – Pijani u suton
Azra’s habit – Srce tocak

Sluzbeni web: http://www.myspace.com/azrashabit

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

1 Response

  1. 21/06/2009

    […] Za vise informacija o bendu posjetite ih na Pljugi: http://pljuga.com/2009/03/11/azras-habit/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *