19.2. @ KMT [Osijek] / Leb i Sol; korekcija cijene

Cijena je snižena za 10 kuna pa tako sada cijena karte u pretprodaje iznosi 50 kuna, a na dan koncerta 70 kuna.

***
Udruga “Klub Mini Teatar” ima čast predstaviti koncert kultnog makedonskog benda Leb i Sol, ali i jednog od najpopularnijih rock sastava na području bivše Jugoslavije, koji će se u Klubu održati u petak 19. februara.
http://www.lebisol.com.mk

Osnovan 1976. godine, Leb i Sol je u svojim ostvarenjima oduvijek spajao elemente rocka, jazz fuzije i narodne glazbe sa područja Balkana. Od samih početaka njihova se glazba na Balkanu nametnula svježinom i intenzivnošću, koja je oduševila mnoge poklonike kvalitetne i kreativne glazbe. Njihov rock ističe se originalnošću i predstavlja glazbeni spoj osjećajnosti i snage, izazova i nježnosti. Riječi u njihovim pjesmama nema puno, no kada ih ima, one su redovito realistične, ali ne i hladne – s jednostavnim rimama s privlačnim glazbenim detaljima.

Ovim koncertom Leb i Sol će pokazati kako se zavidnom sviračkom formom nastavlja osvajanje publike i 34 godine nakon svojeg osnutka. Njihovi koncerti redovito oduševljavaju zvučnom uvjerljivošću te ostavljaju snažan dojam na posjetitelje. Tako će zasigurno biti i na njihovom nastupu u osječkom Klubu Mini Teatar.

Klub Mini Teatar poziva sve ljubitelje, kao i one koji će to tek postati, velike kreativne energije benda Leb i Sol da dođuu na njihov koncert 19.02. i uživaju u najljepšim pjesmama legendarnog makedonskog sastava.

Klub svoja vrata otvara od 21 sat. Cijena ulaznice je 50 kn u pretprodaji te se mogu kupiti u night baru Pandur (Kuhačeva ulica 5, Tvrđa) ili u caffe baru Valentino (Stepinčeva 14). Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 70 kn.

Karte je moguće i rezervirati putem elektroničke pošte. Potrebno je poslati e-mail na: kreshoka@gmail.com

article-leb-i-sol-turneja-hr-01

KMT grupa: http://www.facebook.com/group.php?gid=75123356641
OS031 najava: http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=23899

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *