12. mart // ZG // The Doors Experience

12. mart // ZG // The Doors Experience // @ BOOGALOO // petak od 21 sat

U petak 12.03. na svoje tradicionalno gostovanje u klub Boogaloo stižu Doors Experience iz Austrije. Kao što samo ime banda kaže oni nam pružaju potpuno „iskustvo Doorsa“ svojom sjajnom svirkom, a ako dodamo da njihov pjevač Jason neodoljivo podsjeća na Jim Morrisona onda je jasno da se radi o vrhunskom tribute bandu. Doors Experience već dugi niz godina grade svoju karijeru svirajući širom svijeta, a Zagreb se pokazao kao jedan od njihovih najdražih gradova za nastupe jer su klubovi uvijek puni, interakcija banda i publike je fenomenalna, tako da band daje i više od 100 % na svojim hrvatskom gostovanjima (a ovo je već osmo po redu!) Kako je to izgledalo na nekim od njihovih prethodnih gostovanja pogledajte na:

I nakon gotovo četiri desetljeća od prestanka rada banda i smrti Jim Morrisona the doors su još uvijek u srcima mnogobrojnih fanova – i ako je band postojao samo sedam godina (1965-1971) i snimio samo šest studijskih albuma, ostavili su neizbrisiv trag u rock`n`roll povijesti. Legendarne “Light my fire”, “Roadhouse blues”, “L.A. woman”, “People are strange”, “Break on trough”, “Riders on the storm” i mnoge druge (koje ćemo čuti i u Boogaloou) i danas su neizostavni dio odrastanje nekih novih generacija koji tek otkrivaju nikad prežaljenog „kralja guštera“ Jim Morrisona i njegovu ekipu.

Kako originalne Doors više nikada nećemo vidjeti uživo, najbliže što možemo poslušati su THE DOORS EXPERIENCE. Zato Vas pozivamo da nam se pridružite u petak 12.03.2010. u klubu Boogaloo na večeri posvećenoj ovom legendarnom bandu, te uz svirku sjajne bečke petorke pogledate na velikom platnu i neke stare originalne snimke the Doors-a.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kuna i 60 kuna na blagajni kluba.

Više info na: http://www.thedoors.at

Pretprodajna mjesta:

  • Boogaloo klub – Vukovarska 68
  • CD shop Dancing Bear – Gundulićeva 7
  • Sirius – Immportane galerija i Free Bird – Tratinska 50

NAJAVLJUJEMO:

24.02. – srijeda – INTERNATIONAL BLUE SAX – Kellie
Rucker (USA), Ripoff Raskolnikov (A), Matyas
Pribojszki (H) – SAX

22.05. – subota – CANDYE KANE (t.b.c.)

Javlja: Dobri duh rock’n’rolla

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *