25, 26, i 27i mart u Osijeku

25. veljače/feb 2010. [četvrtak]

U četvrtak 25. veljače/feb. Klub Mini Teatar poziva Vas da se opustite i uživate uz dobru i raznoliku glazbu. Vrata su širom otvorena od 21 sat, a ulaz je besplatan!

Cuga je dobro rashlađena za vruću atmosferu koja se sprema, a glazba dovoljno raznolika da zadovolji sve koji imaju dobar glazbeni ukus.

DJ BigDick uvažava sve Vaše želje i zadovoljava sve Vaše potrebe… ukoliko su razumne. :-)

26. veljače/feb 2010. [petak]

U petak 26. veljače/feb u osječkom Klubu Mini Teatar povodom promocije svojeg posljednjeg albuma gostuje skupina Atheist Rap.

http://atheistrap.net
http://www.myspace.com/atheistrapns

“Priče matorih pokvarenjaka” ime je albuma kojeg su u znak zahvalnosti publici za podršku tokom jubilarne turneje, a na kojoj je bend proslavio 20. rođendan koncertima diljem regije, Ateisti odlučili postaviti na internet gdje ga svi koji to žele mogu besplatno skinuti. Dostupan je na adresi: http://www.converse.rs

Klub svoja vrata otvara od 21 sat. Cijena ulaznice je 35 kn u pretprodaji te se mogu kupiti u night baru Pandur (Kuhačeva ulica 5, Tvrđa) ili u caffe baru Valentino (Stepinčeva 14). Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 45 kn.

Karte je moguće i rezervirati putem elektroničke pošte. Potrebno je poslati e-mail na: kreshoka@gmail.com

27. veljače/feb 2010. [subota]

80’s 90’s 00’s Rock Disco Punk Pop Ska Dance Party

U subotu 27. veljače/feb. Klub Mini Teatar vam predstavlja ješ jedan veseli party na kojem glazbu za Vas bira “DJ Didžej”.

Nakon vrlo dobro posjećenog prošlog partya, a na kojem su se vrtile 80-e i 90-e, ovoga puta programu je pridodano i proteklo desetljeće. Glazba i dalje ostaje žanrovski podjednaka . Znači sve što ne ubraja šund, jeftinu komercijalu ili slično smeće tako da će te kao i zadnji put moći čuti i zaplesati uz presjek stvarno svega.

Samo neki od izvođača koji će se moći čuti:

Boney M, Billy Idol, David Bowie, Eurythmics, Erasure, The Cure, Michael Jackson, AC/DC, Iron Maiden, Faith No More, The Prodigy, The Chemical Brothers, The Offspring, Ska-P, Rancid, Less Than Jake, Mad Caddies, Misfits The Ramones, Rage Against The Machine, Foo Fighters, Beastie Boys, System Of A Down i još mnogo toga sličnoga, odlično ukomponirano od strane DJa…

Ulaz je BESPLATAN!

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *