Koncert 6. juna u Beogradu // BOB DYLAN

Na zvaničnoj strani bobdylan.com najavljeno je da će Dilan posle martovskih koncerata u Japanu i Južnoj Koreji, svirati 2. juna u Bukureštu, 3. juna u Sofiji, 4. juna u Skoplju, 6. juna u Beogradu i 7. juna u Zagrebu.

Autor klasika “The Times They Are a-Changing”, “Blowing in the Wind”, “Like a Rolling Stone”, “Knockin’ on a Heaven’s Door” i “Deslation Row”, “Hard rain”, jedan od najznačajnijih i najuticajnijih muzičara u istoriji rokenrola, prethodno je jedini put svirao u Srbiji 11. juna 1991. godine na beogradskom stadionu “Galenika”.

Srpski mediji su prethodnih dana nagađali da bi Dilan trebalo da nastupi u Beogradskoj areni u organizaciji skopskog promotera “Avalon”, ali to za sada nije zvanično potvrđeno.

Dilan (69) je krajem prošle godine objavio album božićnih pesama “Christmas in the Heart”, na kome su tradicionalne božićne himne poput “O Come All Ye Faithful (Adeste Fideles)” i “Hark The Herald Angels Sing”.

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *