Tjedni program u Purgeraju

PONEDJELJAK 08.03.2010. | 21.30h | 0kn
OPEN MIC NIGHT
STAND UP COMEDY

Kvalifikacijska večer!

Večer otvorenog mikrofona, forma koja karakterizira stand up komediju, i u novoj sezoni ima svoje mjesto u Purgeraju! Dođite i izrazite svoj humor kroz razne načine: izvodite stand up, pjevajte, plešite, svirajte… Smijeh dolazi sa svih strana i zato svi putevi vode u Purgeraj ponedjeljkom. Zadnji ponedjeljak u mjesecu je veliko finale a ostali ponedjeljci su kvalifikacije.
Pobjednik svake večeri dobija novčanu nagradu, poklon bon sponzora i mogućnost jednomjesečnog profesionalnog nastupanja po raznim klubovima. O pobjedniku odlučuje publika.

Prijave za nastup počinju u 20.30h u klubu, a program u 21.30h!

UTORAK 09.03.2010. | 22h | 20kn
APSOLUD + DEAD END
PURGERAJ LIVE

Apsoštrumfno? Neeeee! Apsoludno! :-)

Jakov je basist, Fran Krsto bubnjar, Marko gitarist a Grm vokal pa su i dalje u običnom životu prijatelji, a u neobičnom životu proizvode zvukove pomoću svojih instrumenata i glasova. Kad tako proizvode zvukove, onda se zovu Apsolud, a to rade uglavnom iz hedonističkih pobuda, da bi sami sebe zabavili mješavinom rocka, funka i hip-hopa. Pretežno su iz Dalmacije, pa vole pop’t, pojist i zapivat, a vole i šalu bac’t i komade pipkat’, a to sve rade s dalmatinskim naglaskom, osim Fran Krstoa jer je on iz Zagreba. Fran Krsto kao mali nije znao izgovorit svoje ime pa se zvao Nan Kuto Nan, ali danas je već narastao pa zna izgovorit i svoje ime, a sigurno bi znao izgovorit i „Dođite u Purgeraj i poslušajte Apsolud jer će vas jako razveseliti a moglo bi i njih!“. -> www.myspace.com/apsolud

Njihovi gosti „Dead End“ potrudit će se prikazati najbolje od autorskog pop-funk ako ne i fusion rada te demonstrirati što sve spaja Zagreb, Samobor, Split i Požegu! -> http://www.myspace.com/deadendzg

Koncert počinje u 22:30h. Cijena karte 20 kn.

SRIJEDA 10.03.2010. | 22h | 0kn

ROBERT JOHNSON’S BACKBONE
BLUES RULES

Doc se vraća po još!

Rođeni kalifornijac Robert Lon Johnson od kad zna za sebe pjeva, piše i sklada blues. Kao da bi netko tko nosi ime i prezime legende delta bluesa i mogao drugačije! Na prijelomu tisućljeća Lonnie je sreću odlučio potražiti u Hrvatskoj. I tko zna kamo bi ga put odnio, da nije pronašao srodne duše u Damiru Haliliću Halu, Mariu Žuveli i Kreši Oremušu. S njima je ‘08. osnovao sastav Robert Johnson’s Backbone. Produkt njihove zajedničke strasti prema delta bluesu je album, nastao u počast kralju toga podžanra- Robertu Johnsonu, nazvan “Yonder Come the Blues” kojeg je nedavno i promovirao u Purgu. Večeras dolazi po još!

Koncert počinje u 22:30h, ulaz slobodan.
After by dj Toni!

ČETVRTAK 11.03.2010. | 22h | 0kn/15kn iza ponoći
TAKE ME OUT! by dj Nick Apaurin
TAKE ME OUT!

Pojačanje Take me out! crew-a: Dj Nick Apaurin predvodi moćom gomilicom!

Nedavno je stiglo pojačanje Take me out! crew-a i već je s male klupe istrčalo na veliki teren. Dj Nick Apaurin će ovaj TMO režirati isključivo pod svojom palicom i učiniti sve da vam na svoj način predstavi plejlistu koja uključuje: radiohead, amy winehouse, the cure, depeche mode, daft punk, does it offend you yeah, klaxons, mando diao, bloc party, alice in videoland, the killers, kings of leon, gorillaz, david bowie, nick cave, joy division, arctic monkeys, franz ferdinand, bat for lashes, beatsteaks, the foals, incubus, interpol, ok go, pearl jam, placebo, the kooks, the strokes, kultur shock, kaiser chiefs, the libertines, the gossip, muse i druge.

Početak u 22h, ulaz 0 kn/15kn iza ponoći.

PETAK 12.03.2010. | 22h | 15kn
DJ SANJA PANDURIĆ

SUBOTA 13.03.2010. | 22h | 15kn
DJ’S MIHALJ & JUAN

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *