Melodični rokenrol – grupa Destination

Bend je započeo kao projekat gitariste Ksaviera Francuskog i bubnjara Nemanje Tanaskovića. Posle dužeg traganja za kvalitetnim glasom, mesto vokala popunjava Jelena Risović.

U međuvremenu, u nedostatku boljih ideja, bend dobija ime „Destination“ i trojka počinje rad na novim/starim autorskim pesmama i obradama. Posle više neuspelih izmena na poziciju basiste dolazi Miloš Grozdanovski. Radi upotpunjavanja zvuka, dolazi se na ideju da se u postavu uključe i klavijature. Početkom avgusta u bend ulazi i klavijaturista Marko Atanacković. Avgusta 2008. bend u punom sastavu počinje da završava prve autorske pesme.

Zbog određenih nesuglasica, bend prvo napuštaju Miloš Grozdanovski, za njim i klavijaturista Marko Atanacković, a na njihova mesta dolaze basista Nikola Đorđević i ritam gitarista Mihajlo Katančević. Posle duge saradnje i uspešnog rada, bend napušta glavni vokal Jelena Risović koju zamenjuje Emilija Petrović. Bend trenutno nastupa u postavi koju čine Ksavier Francuski, Mihajlo Katančević, Nikola Đorđević, Aleksandra Radosavljević i Nemanja Tanasković.

U februaru ove godine u superfinalu takmičenja „Demo Masters 7“ odnose pobedu i nagradu – izdavanje albuma.

preuzeto sa urbanasrbija.com

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *