She Loves Pablo [Zagreb / HR]

She Loves Pablo nastao je u Zagrebu krajem 2005. godine, kao jednostavni stoner-rock dvojac (Domagoj – gitara/vokal, Leo – bubnjevi). Iste godine snimljen je prvi demo CD, nazvan jednostavno «She Loves Pablo». Tada je održano prvih desetak sramežljivih koncerata, i polagano ušuljavanje na zagrebačku stoner-rock scenu, koja je u zadnjih par godina procvala, te je trenutno vrlo snažna uz bendove kao što su Ruiz, Cojones, Stonebride, Good Day To Die, Umor, Toro, te nezavisnu etiketu «Sonic Doom Records».

Sljedeće godine snimljen je EP «Country Home», na kojem je bend eksperimentirao s drukčijim, radiofoničnijim zvukom. S tog EP-a istaknula se pjesma «Ol’ Billy», s kojom bend nastupa u emisiji «Briljanteen» na HRT-u.

bend-she-loves-pablo-01

Krajem 2007. nastupilo je razdoblje kreativne blokade, te potrebe za promjenom. Ona je došla ulaskom Hrvoja (bass) u bend, čime je nastao odmak od stoner stereotipa kombiniranjem blues utjecaja sa snažnim groove-om i psihodeličnim aranžmanima, ali uz prepoznatljivu «pustinjsku» atmosferu.

U proljeće 2009. snimljen je prvi album pod nazivom «Mother Of All», koji je bend samostalno izdao početkom ljeta, uz promociju u zagrebačkom klubu «Močvara».

bend-she-loves-pablo-03

Koncertna aktivnost bendu je oduvijek na prvom mjestu, te je u pripremi turneja po Hrvatskoj, ali i ostatku Europe. Bend također radi na pjesmama za predstojeće izdanje koje je u planu za ljeto 2010. godine.

Članovi:

Domagoj Šimek [gitara/vokal]
Hrvoje Jelen [bass gitara]
Leo Klaić [bubnjevi]

Diskografija:

Mother Of All [2009] // besplatno skinite album putem Pljuge

Audio: I am the Motor

Video: Burnin’ my soul

She Loves Pablo WEB

http://www.myspace.com/shelovespablo
http://www.youtube.com/user/shelovespablo
http://www.facebook.com/pages/She-Loves-Pablo/10554502782?ref=ts
http://www.last.fm/music/She+Loves+Pablo

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA +1 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!
She Loves Pablo [Zagreb / HR], 100% based on 1 rating

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *