Dubioza Kolektiv // Nagradna igra

Ukoliko želite učestvovati u nagradnoj igri, ispunite ovaj formular i pošaljite e-mail sa download linkom za album “5 do 12” svojim prijateljima. Ova forma će zabilježiti vašu mail adresu i dodjeliti vam jedinstveni token koji će služiti kao vaša identifikacija. Na ovaj način će svi prijatelji koje Vi na ovaj način usmjerite na download albuma “5 do 12” biti bodovani na vaše ime u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti:

3 x Zlatnu Dubioza kolektiv VIP karticu koja će vam omogućiti ulaz na sve koncerte Dubioza kolektiva, bilo kada i bilo gdje + “5 do 12” multimedijalni CD + set DK merchandise-a: t-shirt, duksericu, bedževe…

Na vašu e-mail adresu će stići i link sa vašim download tokenom koji ćete moći podijeliti sa vašim prijateljima (npr. u vašem facebook statusu).

Nagradna igra će biti otvorena do 12.05.

Link za Nagradnu Igru: http://dubioza.org/

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

1 Response

  1. Faruk says:

    Brate ovo dereeee!!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *