NOVO IZDANJE, Blankfile // “Turning The Season” [2010]

Predstavljamo Vam naše novo DIY LP izdanje, album “Turning The Season”.

Album “Turning The Season” sadrži deset pesama:

  1. Chasing Ghosts
  2. Twisted Reflection
  3. Our Testament
  4. Dose
  5. In The Alley of Dark
  6. Commence Evolution
  7. Make It Count
  8. Break The Silence (gost na pesmi: Miloš Marković/LUR)
  9. Every Calculated Step
  10. A Perfect Sunrise

Snimano je u “Wild Cat” studiu u Kragujevcu i “Fabrika Zvuka” studiu u Beogradu. Produkcija je urađena u “Chainroom” studiu u Senti. Booklet i omot je oslikao Vasil Vasev aka Vasse. Muziku i tekstove smo sami pisali. Svaka emocija u njima je naša i iskrena. Videćete da je osnova Blankfile fazona još uvek tu, ali sve ostalo je značajno evouliralo. Nadamo se da ćete prepoznati taj napredak i prihvatiti s odobravanjem nove standarde u našem radu.

Uskoro ćete na našoj majspejs stranici naći i datume predstojećih koncerata, a na kojima ćemo promovisati naše nove pesme. Tako, biće šanse da i uživo, možda baš u vašem gradu, u skoroj budućnosti čujete “novi” BF.

Do tad, poručite mejlom (bandblankfile@yahoo.com) ili direktno od samih članova benda novi album “Turning The Season” i dajte svoje prve utiske. To je ono što nam znači najviše.

Naravno, nov album prate i nove majice:

Osim muških postoje i ženske, strukirane, varijante u crno-ljubičastoj i belo-narandžastoj kombinaciji. Brojevi su na izmaku, ako ste zainteresovani, poručite odmah.

Vise info o bendu: http://pljuga.com/2009/03/17/blankfile/

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *