Domaći rokenrol širi granice u Ameriku

SHEITANS – suradnja s Amerikancima

Kad već neće naši, hoće Amerikanci…

U današnje vrijeme kada sponzori podržavaju uglavnom projekte etabliranih, a istovremeno i „situiranih“ glazbenika, vrijedno je spomenuti nesvakidašnji presedan koji se dogodio rock&roll bandu SHEITANS. Naime, njihov rad su prepoznali ljudi iz renomirane tvrkte koja se bavi proizvodnjom western garderobe te su sa bandom postigli dogovor o poslovnoj suradnji! Tvrtka Monte Carlo Hats sa Floride, USA (www.montecarlohats.com) će se u narednom periodu zahvaljujući Sheitansima predstaviti na tržištu Hrvatske, Bosne i Hercegovine i regije i to sa svojom širokom paletom proizvoda od kojih su najreprezentativni cowboy šeširi za oba spola. Ova neobična suradnja je još jedan dokaz da kvalitetan rad ne poznaje granice. Pored toga, band je nominiran za prestižnu regionalnu glazbenu nagradu INDEXI u kategoriji ‘Najbolji rock album novog izvođača’. Momci iz banda SHEITANS upravo promoviraju novi spot za pjesmu „Lice sa tjeralice“ sa istoimenog albuma, a novi treći singl je najavljen za sredinu 5. mjeseca i to za pjesmu koja će vas osvojiti na prvo slušanje – „Mi djeca s kolodvora Zoo“.

Više o bandu na http://pljuga.com/2009/03/16/sheitans/

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA +1 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!
Domaći rokenrol širi granice u Ameriku, 100% based on 1 rating

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

1 Response

  1. 06/05/2010

    […] This post was mentioned on Twitter by pljuga. pljuga said: Domaći rokenrol širi granice u Ameriku – http://pljuga.com/?p=8756 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *