Hard Place // tjedni program

12.05.2010. – srijeda // FENDER DEMO NIGHT – PETI ZID

Srijeda je predviđena za Fender demo night – pod pokroviteljstvom najvećeg svjetskog proizvođača gitara – Fendera – i njegovog hrvatskog zastupnika Mega Muzike. Tijekom cijele godine nastupat će mladi bandovi, a na kraju sezone najbolji će biti proglašeni demo bandom godine i dobiti će prestižnu Fender Mega Muzika nagradu. Uz puno iznenađenja i ostalih nagrada nadamo se da ćemo slušati i puno dobrih bandova. Prijave na stranici www.hardplace.hr Čast da otvore ovu večer pripala je bandu iz Zagreba Peti Zid koji sviraju autorsku glazbu pod nevjerovatnim utjecajima u rasponu od Deep Purple, Dire Straits, Pink Floyd, pa do Van Halen, Ozzy Osbourne, Leb i Sol i Srž! Svirka počinje u 21 sat.

13.05.2010. – četvrtak // AUTROCK

Ono čega fali na Hrvatskoj rock sceni su kvalitetni autorski bandovi. Danas klinci skinu tri covera i sviraju samo to, a namjera ove večeri je da podrži kvalitetne autorske bandove i da promoviramo novu hrvatsku autorsku rock glazbu. Naravno da će biti mjesta i za neke iz starije generacije bandova, ali naglasak je na autorskom radu. Program kreće tek 03.lipnja sa nastupom grupe Corto, a do tada slušamo mjuzu s razglasa.

14.05.2010. – petak // problem child webFRIDAY FEVER – PROBLEM CHILD

Problem Child su AC/DC tribute band vrlo dobro poznat svim posjetiteljima rock klubova i moto sustera. Luda svirka i sjajan scenski nastup koji uključuje i Mahin streeptease (ako je dobre volje) zasigurno će zabaviti sve prisutne ovog petka u Hard Place-u.. Svirka počinje od 21 sat

15.05.2010. – subota // peri deri ROCK SUBOTA – PERI DERI

Turopoljska atrakcija Peri Deri Whatever stižu i u Hard Place. Njihov veseli i energični troakordni r’n’r blues i zafrkantski turopoljski tekstovi doveli su ih u mnoge klubove i već su sakupili sljedbeništvo fanova koji pjevaju „Kaj buš sad“, „Turopolje moje drago“ i ostale hitove. Svirka od 21 sat uz free upad.

Next week ili u skoroj budućnosti:

 • 16. 05. NEDJELJA – METALLICA AFTER
 • 17. 05. PONEDJELJAK – VIDIJADA – MOTORHEAD
 • 18. 05. UTORAK – UTOROCK
 • 19. 05. SRIJEDA – FENDER DEMO NIGHT
 • 20. 05. ČETVRTAK – AUTROCK
 • 21.05. PETAK – FENDER WORKSHOP – GREG KOCH (U.S.A.)
 • 22. 05. SUBOTA – ROCK SUBOTA – LITTLE RED ROOSTERS
 • 23. 05. NEDJELJA – DINNER BLUES SESSION – COLOURS OF BLUE
 • 03.06. ČETVRTAK – AUTOROCK – CORTO

VAŽNO!!!  ////  Svirke počinju od 21 sat.  //  Pridružite nam se!

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA +1 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!
Hard Place // tjedni program, 100% based on 1 rating

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

1 Response

 1. 11/05/2010

  […] This post was mentioned on Twitter by pljuga. pljuga said: Hard Place // tjedni program – http://pljuga.com/?p=8859 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *