MASS HYPNOSIS KAO PREDGRUPA DEICIDE!

Najistaknutiji hrvatski death metal bend, Mass Hypnosis, će ubrzo nastupiti kao predgrupa najvećim zvijezdama u žanru – Deicide! Ovaj brutalni zvučni sukob najvećeg death metal benda u svemiru i snažnih lokalnih metal snaga održat će se 25.05. u zagrebačkom klubu Močvara. Ovo se ne propušta!

Koncert će ujedno biti i promocija debitantskog albuma “Disin4mation” Mass Hypnosisa, koji je izdan na Geenger Records (Moonlee Records sub-label). Osim “Disin4mation” CD-a koji će se na koncertu prodavati po promotivnoj cijeni od 30 kn, spremili smo i posebnu ponudu za sve metalce – “Religious Castration kit” koji sadrži CD, majicu, naljepnicu i plakat, i to sve za samo 99.99 kn! U slučaju da nećete doći na koncert, ista će vam ponuda biti dostupna i putem Geenger Records Bandcampa.

Majice su dostupne u dva dizajna, kao muški i ženski modeli. Kako izgledaju majice pogledajte na Geenger Flickr profilu.

“Disin4mation” je moguće downloadati i za cijenu koju sami odredite putem Bandcampa (ili besplatno ako upišete 0), a tamo je moguća i kupnja samo CD-a, ako ne želite imati cijeli Mass Hypnosis paket. Kupnja je moguća i pouzećem, pa pošaljite e-mail na badanjak@geengerrecords.com ako vam ne odgovara drugačiji način kupnje.

Vidimo se u Močvari/na Bandcampu!

www.myspace.com/masshypnosis1 | geengerrecords.bandcamp.com

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

2 Responses

  1. 19/05/2010

    […] info: http://pljuga.com/2010/05/19/mass-hypnosis-kao-predgrupa-deicide/ VN:F [1.8.9_1076] | GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!  […]

  2. 19/05/2010

    […] This post was mentioned on Twitter by pljuga. pljuga said: MASS HYPNOSIS KAO PREDGRUPA DEICIDE! – http://pljuga.com/?p=8928 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *