ValteR RadiO // prva emisija Aug. 5

Ekipa Valtera je dobila sat vremena programa na lokalnoj radio stanici WNZK 690 AM! Startamo sa Valter Radio Programom u četvrtak, 5. avgusta 2010, 21:00 po Detroit lokalnom vremenu. Iako 60 minuta nije previše vremena, pokušaćemo vam taj sat napraviti što zanimljivijim i zabavnijim – na vama je da odlučite hoćete li se družiti sa nama ili ne.

Šta pokrivamo? Zanimljivosti i vijesti iz muzičkog svijeta sa brdovitog balkana, lokalna dešavanja, koncerte, derneke, neobavezno čavrljanje o razno-raznim temama i sve to uz kvalitetnu pop-rock muziku. O da, umalo da zaboravim – promovišemo i neafirmisane domaće bendove iz dijaspore. Ako imate bend, imate solidan snimak AUTORSKE pjesme, pošaljite nam mp3 na radio@valterdetroit.com zajedno sa svojom kratkom biografijom (ili biografijom benda). Preslušaćemo, pa ako ima potencijala pustićemo u etar.

Kako nas slušati? Blagovremeno će biti obezbjeđeni linkovi za slušanje preko interneta, a raja iz Detroita i šire okoline moći će nas slušati putem klasičnog radia na frekvenciji 690 AM. Dok smo u programu uživo, imaćete mogućnost da se družite sa nama i na Facebook stranici koju ćemo pratiti dok program traje. Uvijek nam možete pisati prijedloge, pohvale, kritike, ideje na radio@valterdetroit.com – a kako programi budu odmicali postoji velika vjerovatnoća da će biti otvorena direktna telefonska linija u studio – naravno i o tome ćemo vas obavjestiti kad vrijeme dođe za to.

http://valterdetroit.com/radio

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA +6 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!
ValteR RadiO // prva emisija Aug. 5, 100% based on 6 ratings

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

1 Response

  1. 28/07/2010

    […] This post was mentioned on Twitter by pljuga, pljuga. pljuga said: ValteЯ ★ RadiO // prva emisija Aug. 5 – http://pljuga.com/?p=9210 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *