Sopot i Coyot napunili banjalučki Dom omladine

Popularni banjalučki etno dab bend „Sopot“ održao je sinoć koncert u Domu omladine u Banjaluci pred oko 350 posjetilaca.

Specijalni gost bio je jedina rasta super zvijezda na ovim prostorima, Hornsman Coyote iz Beograda, poznat i kao lider popularnog srbijanskog benda „Eyesburn“.

„Sopot“ i Coyote premijerno su izveli novi singl benda „Jesmo, kako nismo!“, a upravo sa ovog koncerta zabilježili su se kadrova za istoimeni spot.

Pomenuti singl će se naći na trećem „Sopotovom“ albumu pod nazivom „Sopotnik“, koji je bend najavio za početak naredne godine. Pored singla „Kosmos“, koji je ljetos osvojio publiku, ovo je drugi singl koji  obožavaoce/obožavateljke lagano uvodi u novi album.

Osim ove pjesme, „Sopot“ i Coyote, su za publiku zajedno otpjevali još nekoliko pjesama. Harizmatični beogradski rasta je pored svirke sa domaćinima publiku počastio solo nastupom.

Banjalučani su prije nekoliko dana na Susretima pozorišta/kazališta u Brčkom osvojili prvu nagradu za muziku iz predstave „Radnička hronika“ Narodnog pozorišta Republike Srpske. Ovu prestižnu nagradu na brčanskim Susretima prvi put su osvojili prije dvije godine i to za predstavu „Balon od kamena – moja sjećanja“, takođe u izvođenju NPRS.

Kontakt:

PR menadžerka Suzana Vukmir
Ul. Uroša Nejakog 1
78 000 Banjaluka
00387 65 206 279
prsopotbend@gmail.com
http://www.sopotproject.com

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA +1 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!
Sopot i Coyot napunili banjalučki Dom omladine, 100% based on 1 rating

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *