10.2. petak Neki Novi Klinci – Balasevic tribute – koncert za valentinovo i 5 rodendan benda

BALAŠEVIĆ TRIBUTE BAND NEKI NOVI KLINCI U PETAK 10. VELJAČE SLAVE VALENTINOVO I 5. ROĐENDAN BENDA U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU

U sklopu sve popularnijeg programa „Ravno Do Dna – 78 % domaćica“ na kojem se vrti domaća pop i rock glazba će u petak 10. veljače će u velikoj dvorani zagrebačkog Boogaloo Cluba nastupiti zagrebački Balašević tribute band Neki Novi Klinci i održati romantičan koncert povodom Valentinova i proslaviti 5. rođendan benda.

Neki Novi Klinci
Priča o grupi Neki novi klinci kao i večinae lijepih stvari u životu  krenula je sasvim spontano. Nekoliko prijatelja shvatilo je da ih povezuje ljubav prema Đoletovoj glazbi, te sposobnost izvođenja iste i tako je nastala ideja o osnivanju Balašević tribute benda. Neki Novi Klinci sviraju i oduševljavaju publiku po lokalnim klubovima već četiri godine.

Program će u petak započeti u 21 sat sa slušaonicom u maloj dvorani, a koja će se nastaviti i nakon koncerta, a gdje će djevi Saša D Kalt i Aleksandar puštat sve največe domaće pop i rock hitove od sedamdesetih do danas, tj. od Azre, Parnog Valjka, Filma, Bijelog Dugmeta, Zabranjenog Pušenja, Bajage, Električnog Orgazma, Atomskog Skloništa, Balaševića, Daleke Obale, Majki, EKV, Haustora, Idola, Prljavog Kazališta, Partibrejkersa, Psihomodo Popa do Let 3, Hladnog Piva, Urbana, Rundeka, Kawasaki 3P-a, Dubioze Kolektiv, Brkova,…..

Koncert grupe Neki Novi Klinci će započeti u 22 sata u velikoj dvorani  i trajat će ćitavih 3 sata u 3 bloka plus ako atmosfera bude uzavrela će Neki Novi Klinci odsvirat presjek domačih hitova po svom ukusu u koji ne sumnjamo.

Također moramo napomenuti i prigodne cijene pića, pa će tako Karlovačko 0.5l koštati 13 kn, bambus 0.3 l, 15 kn, a rakije 8 kn.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30 kn a na ulazu u  klub 35 kn.

Pretprodajna mjesta: Boogaloo Club – Ulica grada Vukovara 68, Punkt 13 – Ilica 14, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Rockmark – Berislavićeva 13, Octopus & Hexagen – Gundulićeva 37.
Boogaloo Club ima veliku natkrivenu, ograđenu i grijanu terasu gdje se slobodno može pušiti!

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *