NA KORI INTEGRALNOG HLEBA I OLOVCI – Milan B Popovic

Objavljena nova knjiga pesnika i novinara Milana B. Popovića – „NA KORI INTEGRALNOG HLEBA I OLOVCI“ (Izdavač „Narodna knjiga“, 2011.)

“Na kori integralnog hleba i olovci” je prilika da na kreativno neuobičajen i nutritivno izbalansiran način konzumirate serviran pesnički obrok sastavljen od tri neodvojiva poglavlja. Jedno od poglavlja je – ključno. Ono, naprosto, vri i ključa – pojasnio je pesnik i novinar, Milan B. Popović.

Retka knjiga poezije koja mada nije tradicionalno lirska, jeste duboko lična. U jedan mah pesnik vidi ljude kao ribe. Ljudi su somovi, somice, štuke i šarani. Da, štuke! Popovićeva poetska zbirka „Na kori integralnog hleba i olovci“, koja dolazi posle njegove ne tako davno napisane trilogije lirskih zapisa, spada u satiru. To je pledoaje za zdrav život, koji nam se otima jer je nezdrav strasniji – napisao je recenzent knjige, Raša Popov.

Info o knjizi „Na kori integralnog hleba i olovci“ na sajtu www.MolitvaTetoviranogSrca.com

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *