Noviot Pochetok [Skoplje, MK]

Makedonski melodic punk rock bend Noviot Pochetok ovaj petak (2012/07/27) će biti dio ovogodišnjeg izdanja GRR-festival (http://grr-fest.org/) u Kninu Hrvatska.

Ovo je cetvrto izdanje festivala i prve pojave makedonskog benda na njemu. Festival traje dva dana, a Noviot Pochetok će biti dio prve noći, te će dijeliti pozornicu sa Joke iz Francuske i Atheist Rap iz Novog Sada, Srbiji.

24.og fevruara ove godine Noviot Pochetok je objavio svoj treći album “Melancholic Machine”koje je poceo koncertno promoviratu u maju mesecu za dužom balkanskom turnejom za na jesen nastavlja promotivnu turneju koja će obuhvatiti Bugarsku, Rumunjsku, Mađarsku, Austrija, Švicarska, Italija i balkanske države.

U međuvremenu dečki pripremaju dokumentarni video “10 godina početak” koji će obilježiti deset godina postojanja,a rade i video za treći single “Nadrealni prikazni.” Također, u pripremi je samostojni koncert u Skoplju.

http://www.noviotpochetok.com

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *