RHCP ZA PREDGRUPU ODABRALI BEND AS ABLE AS KANE

RED HOT CHILI PEPPERS su za predgrupu odabrali britansku skupinu AS ABLE AS KANE.

Baš kao što RHCP imaju skraćenicu prema prvim slovima imena grupe, AS ABLE AS KANE je široj javnosti poznat i kao A.A.A.K,

A.A.A.K će zagrijati atmosferu za najveći rock događaj ove godine. Na zagrebačkom Hipodromu, 29. kolovoza svirat će na istoj pozornici sa slavnim Red Hot Chili Peppersima.

Kada su se u Manchesteru davne 1988. As Able As Kane pojavili na sceni s albumom prvijencem “Buildingscape Beat” bilo je jasno kako imaju svoj vlastiti stil. Danas, 24 godine kasnije, zadržali su svoj prepoznatljiv zvuk i posebnost koju su na početku njihove karijere mediji opisali kao istovremeno brutalnu, seksi, iskrenu i funky.
Originalni dvojac, Paul i Ding su bend (As Able As Kane) odlučili nazvati prema tekstu pjesme Jima Thirwella koji im je tada bio jedan od uzora.
BBC radio lansirao je njihovu glazbu u Europu, a s drugim albumom probili su se i na američke radio stanice.
Nakon što im je 1992. godine ukradena sva oprema, prestali su s djelovanjem. Ding, jedan od članova grupe nastavio se baviti glazbom te je otvorio vlastiti glazbeni studio te došao do ideje o reizdanju prijašnjih materijala. Njegova ideja je 2009. godine prerasla je u ponovno okupljanje originalnih članova. Izdavanje dvostrukog CD-a sa svim dotadašnjim materijalima rezultiralo je povratku na pozornice u 2010. godini. Njihove povratničke koncerte publika je nevjerojatno dobro prihvatila što im je dalo „vjetar u leđa“ za nove nastupe. Ohrabreni dobrim reakcijama, u 2011. su snimili novi album. Osim novog albuma, došlo je do novih velikih promjena: originalnom dvojcu pridružili su se gitarist Neil Rowbotham i pjevačica Tamsin Middleton.

Ove godine izašao je njihov najnoviji album “Totalitarian Tip-Toe” kojim su dokazali kako uvijek nastoje stvari napraviti barem malo drugačije i koji još jednom njihov glazbeni stil karakterizira kao kreativno pokretačku buku.

A.A.A.K. će se hrvatskoj publici predstaviti u sastavu: Paul Rawlinson (vokal), Simon “Ding” Archer (klavijature, elektronika, prateći vokal), Neil Rowbotham (gitara) i Tamsin Middleton (prateći vokal).

Uz jedne od najvećih svjetskih rock zvijezda – Red Hot Chili Peppers, na Hipodromu će za dobru atmosferu pojačati perspektivni i originalni As Able As Kane!
Također otkrivamo kako će na istoj pozornici, isti dan, zasvirati i jedan hrvatski bend! Uskoro više informacija o hrvatskoj predgrupi!

Unaprijed se predviđalo da će koncert RED HOT CHILI PEPPERSA biti događaj 2012. godine! Prodaja ulaznica to potvrđuje: koncert godine se približava, a ulaznice se odlično prodaju.
Fan pit je rasprodan u samom početku prodaje, a ulaznice za teren i tribine najvećeg rock spektakla u 2012. godini još uvijek se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr .

Cijene ulaznica su:
Stajanje: 350kn
Hot pit: 450kn RASPRODANO!
Sjedenje: 550kn

Osigurajte i Vi na vrijeme Vaše mjesto na Hipodromu!

Nakon svih sjajnih izvođača, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS.
RHCP kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu. Također, članovi benda poručuju da publiku očekuje odlična atmosfera, skakanje te otkucaji srca u ritmu glazbe!
Grammyem nagrađivani i multiplatinasti RHCP su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti.

RHCP prvi puta u Hrvatskoj: Zagreb – Hipodrom! Najljući glazbeni koncert održat će se 29.08.2012.!

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *