Otvaranje studija fotografkinje Sase Midzor Sucic

U petak 09.11.2012. nekoliko stotina posjetitelja nazočilo je izložbi fotografija povodom otvaranja foto studija i dječje foto igraonice jedne od najpoznatijih hrvatskih fotografkinja Saše Midžor Sučić. Galeriju fotografija s otvaranja izložbe možete downloadati na linku:

Link na galeriju fotografija s otvaranja izložbe

Izložbi su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života s kojima je autorica surađivala u svojoj petnaestogodišnjoj karijeri. Posebno romantičan trenutak na  izložbi upriličio je glumac Tarik Filipović koji je autorici uručio prelijepo dizajniran buket cvijeća.

Uz izložbu održan je i mini koncert grupe Zabranjeno Pušenje. Bio je to ujedno i prvi unplugged nastup ove grupe u njenoj povijesti. Na novinarsko pitanje zašto se do sada nisu odlučivali na takav nastup karizmatični vođa grupe, Sejo Sexon odgovorio je da je do sada mislio da je unplugged za starije muzičare koji ne mogu više stati na noge.

Izvrsna svirka te razgledavanje vrhunskih fotografija i suvremene foto tehnike, kojom je studijo „Fotić Vila“ opremljen, trajali su do ranih jutarnjih sati. Zaista dobar početak samostalne karijere ove talentirane autorice koja je dugi niz godina radila za eminentne dnevne novine.

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *