ČESTITAMO!! // Dve godine punoletstva – Zbogom Brus Li

Dve godine punoletstva novosadski pankburaši Zbogom Brus Li proslaviće koncertima u Novom Sadu 23.novembra (klub Fabrika) i u Beogradu 30. novembra (Gun Club).

,,Za 20. rođendan ispunjavamo sve želje!” poručuju ZBL pred dva velika koncerta koja će se odigrati u Novom Sadu i Beogradu, uz napomenu da očekuju veliki broj rođendanskih poklona!

Kao gost iznenađenja na specijalnoj obljetnici benda ZBOGOM BRUS LI, u petak 23. novembra u novosadskoj FABRICI, nastupit ce i zagrebačko-sinjski kantautor, prvak Trash šansone i veliki prijatelj benda BOBO KNEŽEVIĆ. Namjesto već izlizane krilatice: Sex, Drugs and Rock ‘n’ Roll ovaj veliki majstor kaže: Masturbacija, Proteini i Šansona. I upravo on će skupa sa ZbogomBrusLijevcima publici odsvirati njihov zajednički duet iz 2010 godine – KRMENA i nekoliko svojih uspješnica (Co to maš, Dominik, Biljka).

Tako će se Bobo Knežević posle dve godine na velika vrata ponovo doseliti u živote novosađana, koje je svojim prethodnim nastupima prosto začarao i razduševio.

Zajedno sa prijateljskim bendovima: Killo Killo Banda, Grate, J.K.M.a.M.K.K., BOBO KNEŽEVIĆ će svojom karizmom uveličati rođendansko slavlje BrusLijevaca.

Ulaznice po ceni od 200 din za novosadski koncert možete kupiti u prodavnici Mungos u Novom Sadu.

,,Kokainka”, singl koji najavljuje istoimenu rođendansku ploču, a koji se već ušunjao u uši ljubitelja ZBL bande, kao i onih koji to polako postaju, uskoro će dobiti i svoj vizuelni identitet. Spot će biti spreman za sve znatiželjne oči nekoliko dana pred prvu rođendansku svirku (nijedan rođendan se, po starom dobrom pankburaškom običaju, ne slavi samo jedan dan!).

Podsećamo da je mini LP ,,Kokainka” simbolično, bele boje, objavila ga je izdavačka kuća ,,Odličan hrčak”, a kao ,,Free Download” će se pojaviti kada i spot na sajtu EXIT festivala. Novosadska i beogradska publika će, pored najvećih hitova iz dosadašnje karijere ZBL-a, na najavljenim koncertima biti u prilici da čuje i neke nove pesme. Da li će to biti ,,Blou Džab”, ,,Krmena” ili ,,Posprdni marš”, bend će odlučiti na licu mesta…u zavisnosti od broja poklona koje dobije!

Facebook events and LINE UP:

NS Fabrika:

http://www.facebook.com/events/291509924288341/

BG Gun Club:

http://www.facebook.com/events/106267792869999/

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA +1 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!
ČESTITAMO!! // Dve godine punoletstva - Zbogom Brus Li, 100% based on 1 rating

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *