Grupa Trigger je objavila novi singl

Grupa Trigger je objavila novi singl, obradu pesme „Spiritus”, velikog Ex-YU hita iz osamdesetih koji je izvodila grupa Jakarta. Pesma će se naći na trećem delu novog albuma pod imenom „Ex”, konceptualnog izdanja koje sadrži neuobičajene obrade rok pesama sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Trigger originalne pesme izvode u radikalno izmenjenom obliku dajući im svoj autorski pečat tvrdog gitarskog zvuka. Prva dva dela albuma su dostupni za besplatan download sa stranice benda www.triggerband.net kao i preko www.timemachinemusic.org.

„Ena” grupe Haustor i „Kurvini sinovi” Azre su u verziji Trigger-a izazvali posebno pozitivne reakcije – Kurvini sinovi su uvršteni na Diskomer listu radio stanice Studio B, a obe pesme su izabrane za Hit nedelje radija 202 glasovima slušalaca.

Sa prethodnim CD izdanjem „Ljubav” Trigger su osvojili regionalnu nagradu „Indexi” u Sarajevu, nagradu slušalaca radio stanice Beograd 202 kao i zvanje „Otkriće godine” na godišnjim nagradama koje je dodeljivala TV Metropolis, uvršteni su na kompilacioni CD njujorške Hard Rock Radio Live stanice, a video spotovi za pesme „Jedan dan” i „Više neće biti nas” su bili na prvim mestima top lista i u redovnoj rotaciji na TV kanalima.

Nakon završetka projekta „Ex” grupa najavljuje novo autorsko izdanje početkom sledeće godine!

Trigger – Spiritus

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *