31. 12 // Zagreb // Rock’n’roll doček Nove Godine @ Hard Place

YELLOW SUBMARINE
HARD TIME

I ove godine klub Hard Place za sve koji vole rock organizira doček Nove Godine! Kako su dva prethodna dočeka bili fenomenalni i ulaznice rasprodane sedam dana prije dočeka, tako se nadamo da će i ovogodišnja zabava biti na nivou koji smo si zadali. U vrijeme recesije trebamo bar na jednu noć zaboraviti krizu i dobro se zabaviti, zato u cijeni ulaza od 250 kuna imate neograničenu konzumaciju hrane i pića cijelu noć, zabavljat će Vas dva izvrsna banda i rock D.J. Očekuje Vas i piće dobrodošlice, šampanjac u ponoć, gulaš oko trojke, jutanja kavica…sve što možete poželjeti. Broj ulaznica je strogo ograničen tako da nam svima bude ugodno.

Što se tiče hrane spremamo bogatu trpezu prepunu delicija (dobro biti će nešto i za vegetarijanceJ) od klasičnih mesnih veselja, preko raznoraznih salatica, sireva do kolača tako da će svako naći ponešto za sebe.

Piće koje inače služimo u Hard Placeu biti će cijelu noć free u neograničenim količinama – od Jack Danielsa do JaneJ

Glazbeni program donosi dva sjajna banda – Yellow Submarine & Hard Time.

Yellow Submarine su poznati svim posjetiteljima zagrebačkih rock klubova jer su definitivno jedan od najboljih rock party bandova. Repertoar obuhvaća raspon od Elvisa do Free (i sve što možete zamisliti između) u nevjerovatno dobroj izvedbi Dude, Krune i Igora koja poziva na ples i pjevanje.

Hard Time su specijalno za doček Nove Godine u Hard Place-u pripremili repertoar Hard Rock covera i oni su zaduženi za malo žešći dio glazbenog programa od Deep Purple do ZZ Top i Whitesnake, a možda se „zalomi“ i koji od autorskih hitova.

Sve ono što Vam ne odsviraju Yellow Submarine i Hard TIme nadoknadit će naš D.J. koji će između bandova svirati sve ono što volite i što Vas tjera na ples.

Ulaznice po cijeni od 250 kuna mogu se nabaviti samo na šanku Hard Place-a svaki dan od 20 – 02 sata i kupuju se na ime i prezime. (Dakle uz svaku ulaznicu ide ime i prezime njenog vlasnika kako bi znali sa kim ćemo dočekati

Novu Godinu)

 

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *