RAMMSTEIN U LJUBLJANI!

U posljednje dvije godine, koncerte s turneje “Made in Germany” njemačkog kultnog benda Rammstein vidjelo je više od 1,3 milijuna ljudi diljem svijeta: u Meksiku, SAD-u, Južnoj Africi, Australiji, Kanadi i Europi. Njihovo putovanje se nastavlja uz moto za 2013. godinu: Wir halten das Tempo” (Držimo ritam).

U novom dijelu turneje, popularni njemački bend Rammstein, koji je poznat po koncertnim spektaklima s obiljem pirotehnike, 30. travnja 2013. će gotovo doslovno zapaliti dvoranu Stožice u Ljubljani.

Ulaznice za ovaj vrhunski koncertni događaj su u prodaji već od danas, 15.11.2012. od 11 sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima

Redovne cijene ulaznica:

Fan pit: 70,00 eura (protuvrijednost u kunama)

Parter: 49,00 eura (protuvrijednost u kunama)

Zeleni ring: 45,00 eura (protuvrijednost u kunama)

Crvena tribina: 39,00 eura (protuvrijednost u kunama)

Lože: 90,00 eura (protuvrijednost u kunama)

Nakon Rammsteinovog koncerta reakcije publike su najčešće: Vatreno! Fenomenalno! Nezaboravno!

Bend postoji od 1994. godine i još uvijek sviraju u originalnoj postavi: Till Lindemann (vokali), Richard Z. Kruspe (gitara), Paul Landers (gitara), Oliver „Olloe“ Riedel (bass), Christoph „Doom“ Schneider (bubnjevi), Christian „Flake“ Lorenz (klavijature).

Njihova karijera je obilježena je brojnim kontoverzama, provokatnim video spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek osiguraju fenomenalnu scenografiju, a na nastupima također često mijenjaju posebne kostime. U više navrata su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, te prozivani radi eksplicitnih scena u video spotovima. U stvarnosti, istina je da je Rammstein usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu te se ne opterečuju tračevima. Uz zabavu i efekt iznenađenja, najveći naglasak stavljen ja na sigurnost i profesionalizam.

„Oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti“– izjavio je frontmen benda Till Linderman.

Ne propustite ovaj jedinstveni koncert njemačkog metal benda Rammstein, na kojem se jednostavno mora biti. 30.4.2013., Dvorana Stožice u Ljubljani! Dobrodošli na konzumaciju savršenog glazbeno-vizualnog spektakla koji može biti prirediti samo – Rammstein!

Prvih 2000 ulaznica prodaju s posebnim popustom!

 

 

ADRIA ENTERTAINMENT PONOSNO PREDSTAVLJA:
MOTHER AFRICA – 23.2.2013. –  KC DRAŽEN PETROVIĆ
RAMMSTEIN – 30.4.2013. – DVORANA STOŽICE, LJUBLJANA, SLOVENIJA
MARK KNOPFLER – 5.5.2013. – ARENA ZAGREB
DEPECHE MODE – 23. 5. 2013. – MAKSIMIR, ZAGREB
WE WILL ROCK YOU – 24. – 26. 5. 2013. – ARENA ZAGREB
ROGER WATERS: THE WALL – 23.7.2013. – POLJUD, SPLIT

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *