grupa There. Sonder novi singl // danas

pljuga-there-01

Niški instrumentalni bend There. izdao je singl Sonder koji najavljuje album „Chasing The Bascis“.  U pitanju je druga bonus pesma koja za cilj ima da slušaoce uvede u zvuk i koncept koji će moći da čuju na albumu. Singl je dostupan za slušanje i besplatno skidanje sa bandcamp stranice niške izdavačke kuće Tribal Rajber Label.

http://tribalrajberlabel.bandcamp.com/album/sonder-single

Singl kao i ceo album sniman je i produciran od strane Mladena Marjanovića u Sound Guru studiju kao i studiju Šamarčina, Roberta Telčera. Za mastering je bio zadužen Miloš Drobnjaković, dok je omot singla uradio niški umetnik Đorđe Jovanović.

pljuga-there-sonder

Ovaj petočlani sastav postoji već pet godina, sviraju instrumentalnu muziku koja se kreće od post roka preko space roka pa sve do progresiv roka i nojza. Iza sebe imaju jedan EP „Session 4“ koji je izdat za izdavačku kuću Black Planet Records.

https://www.facebook.com/There.Band

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *