Nikki Louder servirali ploču »Trout«

pljuga-nikki-louder

Slovenski noise-rock trio Nikki Louder nam je servirao svoj četvrti dugometražni album »Trout«, koji je izašao u CD i LP formatu te kao besplatan download  u saradji između Moonlee Records i Založbe Radia Študent.

»Trout« je več četvrti dugometražni album noiserskog tria Nikki Louder iz Slovenije, koji uspješno nastavlja sa istraživanjem, promišljanjem i nadograđivanjem svojeg jedinstvenog zvuka. Početak albuma se lagano i postepeno razvija prije nego se sve potpuno razmaše i usiše vas u zbrkano i kaotično suzvučje gitara i perkusija po kojem su Nikki Louder poznati. Negdje po sredini ploče svirka postaje fokusiranija i energičnija – bučne, ritmične teksture zvučnog zida dominiraju zvukovljem, upotpunjene pažljivo iskombiniranim mikrofonijama i disonantnošću nezauzdane, vrišteće gitare, kao i prigušenih, napaćenih, ispucalih vokala. Nikki Louder i sa novom pločom izžarevaju svu lepotu buke.

Nikki Louder su material za novi album snimili u julu 2015 na bini Doma kulture Kamnik.

https://moonleerecords.bandcamp.com/album/trout

javlja Mr. Moonlee.

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *