Werefox najavljuju novi album sa videospotom “Triads”!

pljuga-werefox-01

Slovenački alternativci Werefox objavili su videospot za novu pjesmu “Triads”, sa kojim najavljuju svoj drugi studijski album ”Das Lied der Maschinen”, koji izlazi 4. februara 201za nezavisnu slovensku izdavačku kuću Moonlee Records.

Werefox su ovaj put preuzeli stvar u svoje ruke i sami se pobrinuli za izradu videospota za novi singl. Kontrolu je preuzeo basist Manuel Hahn, čija je suradnja sa njemačkim 3D animatorom Martinom Ernstom, rezultirala u pravu vizualnu atrakciju. Članovi benda su napravili 3D skenove svojih lica, koje je Martin obradio i integrirao u animirani dio videospota. Video počinje sa animacijom hrpe napuštenih lutaka u zaboravljenom skladištu, a među lutkama promatramo i članove benda, u kojima se budi sve veći nemir. Interpretaciju videospota grupa ostavlja gledateljima, ali jasno je da poziva ka nekonformizmu, buđenju iz pasivnosti i izlasku iz vlastitih okvira.

Werefox su alter rock kvartet iskusnih muzičara iz Slovenije (Psycho-Path, Manul, kleemar, Sphericube, Lollobrigida) koji je pažnju privukao već sa debijem I Am Memory (God Bless This Mess, 2013).Hvaljeni prvijenac je Werefox uspostavio kao markantnije protagoniste slovenske alternativne muzičke scene, koji vuku svoje utjecaje iz bogate povijesti rock glazbe i serviraju svoju interpretaciju na ubitačan seksi način.

pljuga-werefox-02

Album “Das Lied der Maschinen” izlazi u četvrtak, 4. februara 2016, kada će biti i premijerno izveden u živo na festivalu MENT Ljubljanau 21h u Komuni Kina Šiške. Sam koncert će uživo prenositi i slovenski radio Val 202. Novi CD grupe Werefox je moguće već sada naručiti unaprijed u online dućanu Moonlee Store, a uz narudžbu se i prijevremeno dobije i pristup do  albuma u digitalnom obliku.

Datumi prihodnjih Werefox koncertov:
04.02.2016 @ MENT Ljubljana – Kino Šiška, Ljubljana
27.02.2016 @ MC Pekarna, Maribor
05.03.2016 @ MIKK, Murska Sobota
15.04.2016 @ Lokalpatriot, Novo Mesto
22.04.2016 @ Jürjevo je, Sv. Jurij ob Ščavnici

https://www.facebook.com/werefoxmusic

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *