RITAM NEREDA 16. aprila u Novom Sadu, ulaznice u prodaji

pljuga-ritam-nereda
Ritam Nereda posle uspešnog koncerta u Beogradu kreće seriju koncerta po regionu, dok  samostalni koncert u Novom Sadu koji će se održati subotu 16. aprila u klubu The Quarter. Ovo će biti novosadska promocija albuma “To nisi ti” koji je prošle godine izašao pod okriljem kuće Nocturne media. Njima će se pridružiti dva sjajna benda – KBO! iz Kragujevca i Kolaps iz Novog Sada.

Bend početkom marta kreće seriju koncerata po regionu na kojem će promovisati aktuelni album, a neki od gradova koji su za sada zakazani su Sarajevo, Lukavac, Požarevac, Beč, Ljubljana, Zemun, Pančevo, Valjevo i Subotica.

“Sigurni smo da će ovo veče biti za pamćenje. Naši prijatelji iz Studija Berar će se pobrinuti da zvuk i svetlo budu do sada ne zapamćeni u ovom klubu, a na nama je da zajedno sa vama napravimo atmosferu o kojoj će se pričati dugo posle koncerta” rekli su momci iz benda Ritam Nereda.

Ulaznice za koncert su puštene u prodaju putem sajta www.gigstix.com i to po sledećim cenama:
Prvih 100 ulaznica košta 500 dinara, nakon toga cena staje 600, dok će na dan koncerta ukoliko ostane ulaznica koštati 800 dinara. Ulaznice možete kupiti na ovom linku.
VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *