D ZOO objavili album “Treća Armija Trećeg Sveta”

pljuga-dzoo-01

Subotički sastav D ZOO  objavio je album „Treća armija terećeg sveta“ putem izdavačke kuće Nocturne Media. Album je došao kao nagrada za pobedu koju su odneli na 48. Zaječarskoj Gitarijadi kao najbolji sastav iz Srbije po oceni stručnog žirija.

Album je od 10. februara dostupan za besplatno preslušavanje ekskluzivno preko Deezer platforme, a uskoro će uslediti i fizičko izdanje koje će zajedno realizovati Nocturne Media i Gitarijada Zaječar.

Album je sniman u studiju Blaze pod producentskom palicom Miloša Mihajlovića Pilećeg i donosi osam potpuno novih numera koje u potpunosti prenose fenomenalnu energiju koju bend ima na živim nastupima.

“Dugo smo radili na ovoj ploči i naša očekivanja su velika. Posebno bih želeo da istaknem da je ovo tek prvi korak u saradnji benda D ZOO sa izdavačkom kućom Nocturne Media sa kojima imamo velike planove u budućnosti. O svemu ovome ljudi će da budu blagovremeno obavešteni. Nadamo se vašem pozitivnom feedback-u” poručio je Filip Budanović iz benda D ZOO.

Omot albuma radio je niko drugi do Leo Fon Punkerstein, gitarista benda Goblini.

pljuga-dzoo-treca-armija-treceg-sveta

Album je u prvih nedelju dana ušao u listu najslušanijih albuma u regionu, rame uz rame sa imenima kao što su Megadeth, Linkin Park, Sia, Rihanna, dok na listi metal albuma drži prvo mesto.

Naša izdavačka kuća i bend vam stoje na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Korisni linkovi:

Najava albuma:

Album „Treća armija trećeg sveta“ na Deezer-u:

http://www.deezer.com/album/12209576

D ZOO oficijelna facebook stranica:
https://www.facebook.com/dzoofficial

 

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *