RITAM NEREDA ovog vikenda u Sarajevu i Lukavcu

article-ritam-nereda-01

Novosadski sastav RITAM NEREDA ovog vikenda nastupiće u Sarajevu i Lukavcu. To će ujedno biti početak serije koncerata koji su zakazani ove godine.

U petak 4. marta je zakazan koncert u sarajevskom klubu Sloga gde će na proslavi 10 godina BHHC Bookinga nastupiti zajedno sa sastavima Brainswitch Putrid Blood. Ulaz na koncert je slobodan, uz obaveznu konzumaciju pića.

Dan kasnije nastupaju u klubu BBCC u Lukavcu. Karte su u predprodaji na šanku kluba po ceni od 20KM. Koncert počinje u 21 sat.

pljuga-ritam-nereda

Bend je za sada potvrdio i nastupe u Zemunu, Požarevcu, Novom Sadu, Pančevu, Subotici, Beču, Kranju i Mariboru, a kako saznajemo, ovo nije konačna lista, pošto je interesovanje za nastupe ovog benda veliko. Bend se naravno neće zaustaviti u okviru granica Srbije, već će promotivni nastupi albuma “To nisi ti” obuhvatiti sve zemlje bivše Jugoslavije.

Ritam Nereda – Crno je sve (uživo u Domu omladine Beograda)
Ritam Nereda – Divan Dan
VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *