Trigger – Novi Singl – Od kostiju i pepela!

pljuga-trigger-11

Grupa Trigger iz Beograda je objavila novi video singl, pesmu Od kostiju i pepela, petominutni osvrt na destruktivnu ljudsku prirodu i ideologiju kao opravdanje za zločin. Pesma se nalazi na aktuelnom albumu Vreme čuda, nedavno objavljenom za izdavačku kuću Odličan hrčakOd kostiju i pepela je prvobitno objavljena kao ekskluzivan radio singl za stanicu Beograd 202, na kojoj je ubrzo glasovima slušalaca proglašena za Hit nedelje, da bi potom ušla i u uzak izbor za najbolju pesmu 2015. godine.

Prema rečima frontmena benda, Milene Branković, ova pesma je inspirisana sposobnošću čoveka da uvek iznova proliva krv, dok opravdanja nalazi u praznim, apstraktnim „vrednostima“ i „idealima“. Poruke je sažeta već u prvim stihovima: „Sa koliko nula piše se sloboda, na nebu mesto, može li se metkom kupiti?“

Album Vreme čuda, treći po redu za grupu Trigger, naišao je po izlasku na veoma pozitivne reakcije. Najposećeniji regionalni portal koji se bavi rok muzikom, Balkanrock, uvrstio ga je u najbolja izdanja prethodne godine, redakcija portala Serbian Metal ga je izabrala za najbolji metal album 2015, a o njemu je napisano i više izuzetno povoljnih recenzija.

pljuga-trigger-10

Trigger će tokom 2016. nastaviti promociju novog izdanja, ali paralelno najavljuju i prvi singl na engleskom jeziku koji se planira za početak proleća.

Album Vreme čuda je dostupan na svim važnijim online servisima za kupovinu i slušanje muzike, kao što su iTunes I Deezer, a CD je moguće naručiti preko Facebook stranice grupe ili kupiti u svim prodavnicama koje distribuiraju izdanja Odličnog hrčka.

Video za pesmu Od kostiju i pepela
The YouTube ID of eMOXrnb95P is invalid.

VN:F [1.9.20_1166]
| GLASOVA 0 | Dobar Artikl Ili Ne? Reci Nam, Budi Svoj!

denis vidmar-plavi

Rodjen 27 januara 1983 godine u Zagrebu. Petrova bolnica. Odrastao u Velikoj Kladusi (BiH), Tianjin & Beijing (Kina), Saigon (Vietnam). 1999 dosao u Kanadu. Trenutno zivim u London, Ontario, Kanada - studiram Politicke Nauke. Za vise info, molim da mi se javite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *