Partneri

Postanite i Vi partner pljuga.com.  Javite se putem ‘kontakt‘ u vezi vise informacija.

______________________________________________

article-moonlee-records-01

My name is Moonlee, Mr. Moonlee to you and everyone else. Back in 2004 I realized something had to be done in Slovenia as well as Croatia since there were no decent independent record labels in the area so I decided to start Moonlee Records. So to break it down for you Moonlee Records is entirely independent record label based in Slovenia and Croatia. My bands range from atmospheric instrumental post rock to shining screamo to high endurance rock. There is no genre I’m looking down at or not potentially into. I occupy an office inhabited by my little helpers who handle all the business.

http://www.moonleerecords.com

logo-gitare-info-01

Prvi hrvatski portal za pocetne i napredne gitariste. Video lekcije, recenzije albuma, opreme (pojacala, gitare, efekti), koncerata, intervjui sa poznatim hrv. gitaristima..

http://www.gitare.info

buba-promotion-partner

BUBA has been organizing concerts since 1987, giving audiences access to alternative, innovative, progressive live music experiences. It promotes musical diversity and encourages the development of Slovene and other countries in the region music scene.

http://www.facebook.com/bubabooking

partneri-dancing-bear-01

Dancing Bear Publishing (Dancing Bear naklada) je publishing tvrtka sa zadaćom zastupanja autora i njihovih djela, zaštitom autorskih prava (domaćih i stranih autora), registracijom i kontrolom eksploatacije djela naših autora u Hrvatskoj i cijelom svijetu. Preko razgranate mreže Warner Chappell Publishinga, ističemo svojie autore i što širu uporabu njihovih dijela u svrhu promocije i financijske dobiti autora i nakladnika.
Od 2005. godine smo podnakladnik i zastupnik za Warner/ Chappell na području regije, tako i Non-Stop Music Library, a istovremeno Warner/ Chappell zastupa autore Dancing Bear Naklade u cijelom svijetu.

http://www.dancingbear.hr

partneri-urbana-srbija

URBANA SRBIJA je Online hronika borbe za ostvarenje građanskog društva i usvajanje evropskih vrednosti u Srbiji. Komentar savremene književne, filmske, umetničke, ekonomske, medijske i političke scene.

http://www.urbanasrbija.com

baner-purgeraj-01

Klub Purgeraj nastao je u proljeće 2003. god. osnovan od tri zaljubljenika u dobru i kvalitetnu glazbu. Ideja je bila napraviti klub sa redovitom ponudom live svirki domaćih i stranih bandova što je u to vrijeme u gradu bila poprilična rijetkost. Sve to smo željeli zapakirati u ležernu atmosferu u kojoj se svatko može osjećati dobrodošao.

Nakon sedam godina postojanja s ponosom možemo reći da je Purgeraj izrastao u jednog od nosioca zagrebačke kulturne scene. Podatak da su u klubu svirala najveća imena hrvatske glazbe kao i dugačka lista inozemnih glazbenika koji su pohodili klub, dokaz su da smo od početka bili na pravome putu. Klub Purgeraj je od svog otvaranja organizirao više od 800 domaćih i inozemnih koncerata što ga svrstava na listu najproduktivnijih Hrvatskih klubova. Svake sezone postavljamo si sve više kriterije glede tehničke i sadržajne kvalitete programa te funkcioniranja kluba.

http://www.purgeraj.hr

partneri-barikada-01

Informacije o više od 3.500 malih gramofonskih ploča beat, pop i rock muzike (bolje rečeno – onih do kojih sam na razne načine uspio doći) izdatih u zemljama ex Jugoslavije u periodu od 195x. do 200x. godine.” bih “aktuelizirao sa “informacije o više od 4.200 malih gramofonskih ploča beat, pop i rock muzike (bolje rečeno – onih do kojih sam na razne načine uspio doći) izdatih u zemljama ex Jugoslavije u periodu od 195x. do 200x. godine.

http://www.barikada.com

partneri-twilight-magazin

Promocija, organizacija, produkcija, dizajn, izdavaštvo, booking,.

http://www.twilight-mag.net

partneri-dobri-duh-rokenrola

Iako je udruga “Dobri duh rock’n’rolla” tek nedavno osnovana, kao ideja postoji već godinama, te je u kratkom vremenu svog djelovanja uspjela realizirati zavidan broj programa. Dogovor o osnivanju postignut je u siječnju 2004. godine i odmah se krenulo u realizaciju programa. Osnivačka skupština održana je u rujnu 2006. u klubu Route 66, a udruga je upisana u registar udruga 25.02.2008.

Glavni cilj udruge je promocija i popularizacija urbane i rock glazbe koja je, nažalost, potisnuta na marginu društveno socijalnih događanja. Od početka aktivnosti udruge organizirali smo preko dvjesto različitih programa – nastupa, televizijskih i radijskih promocija, koncerata, promocija spotova, press materijala, release partyja, klupskih večeri, a to je samo početak sveobuhvatno zamišljenog i zacrtanog programa. Nije na odmet spomenuti da su vrijednost udruge prepoznali i eminentni glazbenici i diskografske kuće, te su tako na primjer članovi udruge višestruko Porinima, Crnim Mačcima i Zlatnim Kooglama nagrađivana grupa Hladno Pivo, a diskografske kuće Dallas, Dancing Bear i Menart su u suorganizaciji sa udrugom «Dobri duh rock’n’rolla» organizirali predstavljanja novih izdanja svjetski poznatih izvođača kao što su Eric Clapton ili Lenny Kravitz.

http://www.dobriduhrocknrolla.hr

partneri-lupa-promotions

Lupa promotion dio je grupe Lupa Ltd koja djeluje na prostoru Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te usko surađuje s najvećom svjetskom promotorskom organizacijom LIVE NATION.

Lupapromotion se kao organizator koncerata pojavila sredinom 2005. godine, kada je započela uspješno djelovati na području promocije i organizacije velikih i nešto manjih evenata, izložbi i koncerata. U tom, relativno kratkom vremenu, lupapromotion je postala najučinkovitija promotorska agencija u Republici Hrvatskoj.

http://www.lupapromotion.hr

dfk-partneri.jpg

DFK klub otvoren je 19.12., nakon samo 26 dana intenzivnog rada na preuređenju prostora gdje se nekada nalazio kultni banjalučki klub KSET. Mnogo ljubavi, vjere, truda i napora je uloženo u svaki segment priče zvane DFK. Otvorilo smo ga vođeni željom da Banjaluka dobije mjesto koje će mladima i onima koji su vječno tako osjećaju, pružiti priliku da cijelu godinu uživaju u kvalitetnoj muzici, koncertima, žurkama i drugim kulturno zabavnim događajima. Vrlo smo mali, još ni do puberteta nismo došli, a već svi o nama pričaju. Prilikom gostovanja Elementala, Remi je rekla: „J*ben vam je ovaj klub. Čuvajte ovo mjesto, niste ni svjesni koliko ste srećni što ga imate”. A pored Elementala, bio je tu I Psihomodopop, VH bend, Marčelo, Lollobrigida, Rambo, Lira Vega, KKN, Coyote, Darkwood Dub I još mnogi mali I veliki bendovi. Malo li je?

Žanrovski smo neograničeni, prostorno djelimično ograničeni, bezgranično zaljubljeni u muziku. Takav je i mart. Šaren, rasplesan, neobičan, zvučno kvalitetan, još bogatiji i interesantniji. Da ne bismo dužili, okrenite slijedeću stranicu i neka mart u DFK počne.

Vaš DFK

http://dfkbl.com

Pljuga Baner za vasu stranicu:

250 pixela x 250 pixela

(kliknite na baner sa desnim dugmetom na vasem misu i sacuvajte ga na vas kompjuter kako bi ga mogli iskoristiti na vasem portalu.)

Direktan link je http://pljuga.com [bez www.]

pljuga-logo-article